NISKOENERGETSKA MONTAŽNA KUĆA Sofia

Šarmantna mediteranska vila s pet soba i natkrivenim parkirališnim prostorom.

Sofia je primjer montažne kuće koja može zadovoljiti potrebu za drugačijom arhitekturom, a ujedno osigurati komforan prostor za odmor i život.

Montažna kuća Sofia će vas dočekati visokim prozorima i otvorenošću koja jamči obilje dnevne svjetlosti u njezinoj unutrašnjosti.

Obiteljska kuća Sofia, ukupne neto površine nešto više od 167 m², osvojit će vas šarmom jasno vidljive mediteranske arhitekture sa stupovima obloženim kamenom ili ciglom, tradicionalnim griljama i karakterističnim krovnim pokrovom.

S vanjske strane dominira nadstrešnica koja služi za natkrivanje terasa, ulaznog prostora i kao natkriveni parkirališni prostor - carport.

Ulazni hall sa stubištem uvodi u dnevni boravišni prostor, a posebnost kuće je i gotovo apartmanska jedinica u prizemlju - spavaća soba koja je funkcionalno od dnevnog boravka odijeljena garderobnim prostorom iz kojeg se pristupa i u vlastitu kupaonicu.

Druga etaža niskoenergetske kuće Sofia raspolaže prostranim spavaćim sobama, dvjema kupaonicama i praonicom, praktično smještenoj uz spavaću grupu. Jedna od soba ima vlastitu kupaonicu dok druge dvije dijele zajedničku kupaonicu.

Za kontakt s okruženjem i uživanje u pogledu s povišenog zaslužne su dvije terase, jedna zajednička i druga na koju se izlazi iz jedne od spavaonica.
Trijem i vanjske površine terasa u prizemlju i na katu te funkcionalni interijer držat će vas u dvojbi gdje želite provoditi svoje vrijeme opuštanja ili zabave.

Karakteristike

Etaže: prizemlje + kat
Dimenzije: 11,40+3,95 m x 10,15 m
Neto površina: 167,80 m²