povratak

Platinasti AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti

Platinasta bonitetna izvrsnost = platinasto priznanje vrijednosti tvrtke Domprojekt.

U međunarodnom okruženju certificiranje je uobičajena praksa i na taj način tvrtke dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji nas svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Točnije, svrstava nas u 0,56% najuspješnijih i najpouzdanijih tvrtki u Hrvatskoj.

Našim klijentima, partnerima i djelatnicima certifikat potvrđuje sigurnost poslovanja, kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za zadnju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci. Platinasta bonitetna izvrsnost predstavlja natprosječnu bonitetnu izvrsnost među tvrtkama koje bonitetnu izvrsnost Zlatni AAA pokazuju već tri godine zaredom. Temelji se na računovodstvenim dokumentima i drugim dinamičnim pokazateljima tvrtki te pokazuje natprosječno sigurno i uspješno poslovanje tvrtke.
Tvrtke s platinastom bonitetnom izvrsnosti posluju iznimno dobro, te ispunjavaju stroge kriterije za postizanje izvanredno niske vjerojatnosti za nastanak negativnih događaja u sljedećih dvanaest mjeseci.

Idemo još odlučnije naprijed, ususret brojnim izazovima u 2020. godini. Živjeli :)