povratak

Platinasti AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti 2021

Platinasta bonitetna izvrsnost = platinasto priznanje vrijednosti tvrtke Domprojekt.

Dun & Bradstreet, u okviru međunarodnog projekta vrši financijske analize tvrtki. Imaju višegodišnju tradiciju u dodjeli certifikata bonitetne izvrsnosti u 19 europskih zemalja među kojima je i Hrvatska. Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost gospodarskih subjekata. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za zadnju poslovnu godinu i prognozira uspješnost u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci.

Cilj ovog poduzetničkog odlikovanja nije samo promocija dobro poslujućih tvrtki te dobrih poslovnih običaja, nego i postizanje financijskog integriteta. Tvrtke koje imaju pravo na Platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju uzor svima koji još na njega nemaju pravo, te ih na taj način potiču da i oni dođu do izvrsnih rezultata.
Iznimna platna disciplina važna je za zdravlje svake tvrtke, pa je zato ključno čuvati tradiciju u dosezanju standarda AAA i time održavati dobru financijsku kondiciju.

Platinasto izdanje predstavlja posebnost i prestiž te je istovremeno najsnažnije priznanje poslovne izvrsnosti koje se dodjeljuje na europskoj razini.

Tvrtke koje pokazuju bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdanije, kredibilne i niskorizične poslovne subjekte za suradnju sa svim poslovnim partnerima, kako sa strankama, kupcima, dobavljačima, tako i s osiguravateljima, bankama i drugim poslovnim partnerima. Certifikat je europski priznat i prepoznatljiv.

Ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji nas svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju ista metodologija i isti kriteriji. Točnije, svrstava nas u 0,56% najuspješnijih i najpouzdanijih tvrtki u Hrvatskoj.

Idemo još odlučnije naprijed, ususret brojnim izazovima razdoblju novog normalnog.