NISKOENERGETSKA MONTAŽNA KUĆA Emanuela

Skladno oblikovanje pod kosim krovom obiteljske kuće Emanuela objedinjuje harmoničan životni prostor u pet soba.

Niskoenergetska montažna kuća Emanuela na naizgled prosječnoj površini od 153 m², uz 5 soba, nudi niz sadržaja za maksimalni komfor u stanovanju.

Osnovni volumen kuće razbijen je dodatkom centralnog dvostrešnog i dvoetažnog rizalita. Cijelo pripadajuće pročelje velikim je staklenim površinama orijentirano na terasu u prizemlju koja se pruža čitavom širinom kuće.

Uokvireni ulazni podest poziva u hall s garderobom i otvorenim dvokrakim stubištem te pristupom prema radnoj sobi, praonici, sekundardnoj kupaonici te dnevnoj grupi prostorija. Centralno pozicionirani ulaz u kvadraturom bogati dnevni prostor najprije će vas usmjeriti na dominantni rizalit poklonjen blagovaonici, a obostrano se šire kvadrati otvorene kuhinje i dnevnog boravka. Maksimalna otvorenost, osvijeljenost i pristup iz svakog od tri dijela na terasu u prizemlju jamče popularni neometani prostorni tok.

Potkrovlje je nešto zatvorenije, posvećeno mirnom i individualnom uživanju i provođenju vremena u jednoj od tri spavaće sobe te zajedničkom kupaonicom. Glavna spavaća soba apartmanskog je tipa s velikom garderobom i vlastitom kupaonicom, a naglašena je smještajem u dvoetažnom rizalitu.

Karakteristike

Etaže: prizemlje + potkrovlje
Dimenzije: 10,70 m x 10,65 m
Neto površina: 161,20 m²