NISKOENERGETSKA MONTAŽNA KUĆA Luna

Moderna katnica dinamičnog volumena te elegantnog vanjskog izgleda, s open space dnevnim prostorom.

Kontrast boja između pojedinih volumena peterosobne obiteljske montažne kuće Luna pozvat će vas da otkrijete i njezin interijer.

Zanimljiv arhitektonski izričaj i igra volumenima montažnoj kući Luna daju moderan izgled. Kako bi ta igra još više došla do izražaja, završna fasada izvedena je u dvije kontrastne boje.

Na montažnoj katnici Luni odmah je primjetna terasa na gornjoj etaži, s pogledom na prizemnu terasu i dvorište, na koje se izlazi iz dnevnog boravka. Natkriveni ulaz u kuću uvodi nas u otvoreni koncept prizemlja gdje je u jednom dijelu smješten dnevni boravak, a u drugom dijelu kuhinja s blagovaonicom.
Stubište za kat je smješteno u središnjem dijelu kuće i vizualno dijele dnevni prostor od intimnog prostora u kojem su mjesto našle gostinjska spavaća soba, kupaonica i zaseban WC.

Na katu su smještene tri spavaonice, jedna od njih s vlastitom garderobom te zajednička kupaonica. Izlazak na terasu je moguć iz jedne spavaće sobe te zajedničkog stubišnog prostora.

Projekt ove obiteljske kuće daje dovoljno mogućnosti i prostora za sve dnevne aktivnosti ukućana, kao i za opuštanje na katu. Dodatna spavaća soba u prizemlju može biti za goste ili se može prenamijeniti u radni prostor.
Terase u prizemlju i na katu produžeci su interijera, idealni za vrtne zabave i večernja opuštanja. Ovo je kuća s čije ćete terase uživati promatrajući lunu.

Karakteristike

Etaže: prizemlje + kat
Dimenzije: 10,70 m x 12,45+1,05 m
Neto površina: 176,00 m²