NISKOENERGETSKA MONTAŽNA KUĆA Jasmina

Maksimalna otvorenost dnevnih prostora peterosobne kuće Jasmina naglašava zajedništvo njenih korisnika.

Jasmina je montažna kuća suptilnog kontrasta - na bijeloj fasadi istaknuti su otvori antracitnih okvira u dinamičnoj igri. Kontrast je dan i u oblikovanju pročelja - otvoreno intimno pročelje i zatvorenije ulazno - potaknut će vas da okružite kuću da biste shvatili njezinu priču.

Katnica ravnog krova kombinira volumene naglašavajući sadržaje u interijeru. Profinjenost niskoenergetske kuće Jasmina ogleda se u oblikovanju njezine fasade. Ritam prozora mijenja se po pročeljima, tako da su relativno pune plohe zidova na tri pročelja u kontrastu s velikim staklenim stijenama na četvrtom pročelju.

U prizemlju se, osim dnevne grupe prostorija - kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, nalazi dodatna soba koja može služiti kao radni prostor ili gostinjska soba te nusprostorije.

Na katu su se smjestile dvije prostrane spavaće sobe s velikom kupaonicom te glavna spavaća soba s garderobom i vlastitom kupaonicom.

Otvaranjem dvoetažne staklene stijene i galerijskim prostorom ostvareno je povezivanje prostora po visini te naglašena orijentacija na zajedničke prostore obiteljske kuće.

Karakteristike

Etaže: prizemlje + kat
Dimenzije: 11,20+1,20 m x 8,70+2,40 m
Neto površina: 175,00 m²