NISKOENERGETSKA MONTAŽNA KUĆA Francesca

Montažna kuća Franceska se u maniri tradicionalnih mediteranskih vila raskošnom terasom otvara eksterijeru.

Francesca će vas podsjetiti na mondeni ljetnikovac, međutim dočekivati vas može cijelu godinu. U ljetnim danima ćete možda poželjeti odmah po povratku uživati u prostranoj terasi rustikalnog dojma, sa ciglom obučenim stupovima, ili ćete se zimi pogledu diviti iz topline, kroz široke, na nju orijentirane, staklene stijene.

Specifična forma dobivena trijemom koji je opasava, oblikovni elementi poput zelenih grilja i visokih prozora te opeka i kamen karakteristični za mediteransko podneblje, Francescu čine jednom od krunskih kuća Domprojekta.

Interijer ove niskoenergetske montažne kuće ne zaostaje za njezinim upečatljivim pročeljem. Prizemljem dominira raširena grupa dnevnih prostorija koje se otvaraju na natkrivenu terasu. Uz ulazni hodnik su smješteni WC i zasebna praonica. Iz središnjeg dijela kuće u kojem je smješteno zavojito stubište za kat se pristupa dnevnim prostorijama te dvostrukoj garaži koja ima natkriveni pretprostor.

Na katu su smještene tri sobe i kupaonica. Glavna spavaća soba ima zasebnu garderobu i kupaonicu te vlastitu terasu s koje se može diviti lijepom pogledu, dok u istom druge dvije sobe mogu uživati sa zajedničke terase na drugom dijelu kuće.

Montažna kuća Francesca prekrasan je obiteljski objekt, idealan za gradnju na obali koji će pružiti korisnicima nezaboravne trenutke. Isto tako lako se može namjeniti u svrhu turističke djelatnosti.

Karakteristike

Etaže: prizemlje + kat
Dimenzije: 15,00+1,80 m x 10,05+1,80+1,80 m
Neto površina: 207,50 m²