NISKOENERGETSKA MONTAŽNA KUĆA Evelyn

Obiteljska katnica Evelyn s pet soba u prizemlju i na katu oduševljava svakim svojim kutkom.

Evelyn je razigrana, tip montažne niskoenergetske kuće koja se ne suzdržava i bez zadrške pokazuje svoja pročelja. Ta se dinamika očituje prvenstveno u njezinoj formi s više oblikovnih elemanta, a onda i dualnom kontrastnom koloritu.

Natkriveni trijem uvodi u ulazni hodnik s dvokrakim stubištem prema gornjoj etaži. Odmah na početku, roditelji se mogu povući u svoje krilo - spavaću sobu s radnim prostorom i izdvojenom garderobom, koje prati prostrana kupaonica na suprotnoj strani. Dnevni boravak proširen je čitavom polovicom prizemlja, a uz otvorene prostore sjedeće grupe, blagovaonice i kuhinje smještena je velika ostava. Naglašeni stupovi terase natkrivene pergolom psihološki daju efekt zaštićenosti i gradiraju prelazak iz interijera u eksterijer.

Orijentacija kata na otvorenu terasu iznad prizemlja oblikovno je naglašena okvirom. Osim sunčališta, povući se možete u jednu od tri spavaće sobe. Među njima se izdvaja jedinica sa zasebnom garderobom i potpuno opremljenom kupaonicom. Na katu se nalazi i zajednička garderoba/spremište te zajednička kupaonica.

Karakteristike

Etaže: prizemlje + kat
Dimenzije: 13,10 m x 12,50+3,00+0,65 m
Neto površina: 231,10 m²