NISKOENERGETSKA MONTAŽNA KUĆA Beata

Suvremena katnica od četiri sobe s fleksibilnim tlocrtom koji ostvaruje mogućnost prilagodbe dodatnim potrebama stanara.

Kuća Beata moderna je katnica s ukupnom površinom 177 m² razvijena u dvije etaže. Ravni krov te funkcionalan i fleksibilan tlocrt otvorenog tipa odmiču od tradicionalnog i odgovaraju na suvremene težnje korisnika.

U prizemlju niskoenergetske kuće Beata smještena je dnevna grupa prostorija otvorenog tipa - kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, s velikim staklenim stijenama zahvaljujući kojima je interijer okupan u svjetlu. Ispred dnevne grupe prostorija je terasa koja djeluje kao produžetak interijera. Uz ulazni hodnik koji raspolaže s dovoljno prostora za smještaj garderobnih ormara smještena je kupaonica.

Zavojito stubište vodi na drugu etažu gdje su smještene glavna spavaća soba s vlastitim garderobnim prostorom i dvije dodatne spavaće sobe. Njih sadržajem prate prostrana kupaonica i praonica, a za zajednička druženja ili izdvojeno opuštanje može poslužiti natkrivena terasa.

Ravne linije, pravilni ritam otvora na pročelju i kompaktni volumeni mjestimično naglašeni drvenom oblogom odaju dojam čistoće, funkcionalnosti i ugodnosti. Beata pripada u montažne kuće koje se prilagođavaju, rastu i mijenjaju zajedno s njezinim korisnikom.

Karakteristike

Etaže: prizemlje + kat
Dimenzije: 11,50 m x 10,05 m
Neto površina: 177,40 m²