povratak

Gradnja montažne kuće Divna

U austrijskom mjestu Pettenbach u tijeku je gradnja Domprojektove kuće Divna.

Kuća je proizvedena prema važećim europskim smjernicama za gradnju. U gradnji je primijenjen sistem Euro, a krovište se radi u sistemu drvenih rešetkastih nosača. Nema vidljivih konstruktivnih elemenata, arhitektonske vizure su čiste, bez narušavanja kontinuiteta stambenog prostora.

Proizvodnja se vrši na CNC obradnom centru, uz prethodno pripremljenu dokumentaciju za proizvodnju, koja se šalje na strojnu obradu. Ovakvim procesom se postiže preciznost izrade na desetinku milimetra.

Slijedi izrada konstruktivnih elemenata - zidovi, stropni elementi, te elementi krovišta i njihov transfer na gradilište. Na proizvodnji konstruktivnih elemenata kuće rade visokokvalificirani djelatnici koji kroz brojne edukacije prate sve trendove u proizvodnji montažnih kuća. Stručni nadzor i kontrola kvalitete se brinu da naši kupci dobiju samo najbolje od gradnje drvom.

Montaža objekta traje jedan do dva dana, ovisno o uvjetima na terenu, složenosti i veličini objekta. Preostali radovi traju još oko dva tjedna, a još tijekom Domprojektovih radova, kupac može početi sa završnim radovima i još više ubrzati postupak useljenja u svoj novi dom. 

Obitelji iz Pettenbacha želimo puno sreće u novom domu <3