DOMPROJEKT D.O.O.
Petrinjska 6, 10000 Zagreb
Tel: + 385 (1) 4810 138   Fax: +385 (1) 4810 132
E-mail: info@domprojekt.hr

       
Katne kuće NISKOENERGETSKA MONTAŽNA KUĆA
Giulietta Četverosobna niskoenergetska katnica nastala u harmoničnoj igri kubusima. 192,20 m²
Giulietta je jedna od onih kuća pored kojih ne prolazite bez zastajanja, a osim dojmljive forme prate je i poželjne performanse niskoenergetske kuće.

Slaganje kubičnih volumena dalo je rezultat koji je više od svojih sastavnih dijelova - ravni krov, uvučene plohe, kolorit i staklene stijene dinamično se isprepliću u savršenoj kompoziciji ove obiteljske kuće.

Natkriveni ulaz uvodi u ulazni prostor sa stubištem i manjim WC-om. Centralne zidne pregrade između prostorija ostvaruju kružno kretanje prizemljem, istodobno spajajući i razdvajajući pojedine površine dnevne grupe prostorija. Time je postignut efekt otvorenog prostora uz maksimalnu funkcionalnost.

Prostrana natkrivena terasa i nusprostorije zaokružuju tu praktičnost.
Uvlačenjem pergolom natkrivene terase između dviju spavaćih soba, interijer kata orijentira se prema eksterijeru. Glavna spavaća soba raspolaže garderobom i kupaonicom te izlaskom na vlastitu terasu.

Posebnost Giuliette je i multifunkcionalni otvoreni prostor galerije koji može poslužiti kao radna soba ili biblioteka. Osvijetljenje radnih ploha optimalno je zbog trakastog prozora, s kojeg se pruža idealan pogled upravo dok sjedite.
Uzme li se u obzir da je upravo pogled kroz prozor jedan od elemenata koji dokazano poboljšavaju produktivnost i kreativnost, ovo je idealan radni kutak.

Zahvaljujući sistemu brze montažne gradnje niskoenergetske kuće, nećete morati dugo čekati da stanete i kraj vlastite Giuliette.

Karakteristike

Etaže: prizemlje + kat
Dimenzije: 12,95 m x 10,15 m
Neto površina: 192,20 m²

Imate pitanje ili želite ponudu za kuću?

+ 385 (1) 4810 138 info@domprojekt.hr
Za web lokaciju,
skenirajte QR kod.