povratak

Domprojektove montažne kuće su najkvalitetnije!

U najnovijem QUDAL - QUality meDAL Construction 2019/2020 istraživanju, profesionalci iz područja građevinarstva su potvrdili kako Domprojekt pruža apsolutno najvišu razinu kvalitete.

Istraživanje je provedeno na području Republike Hrvatske, te je većina od 1200 ispitanika navela upravo Domprojekt kao br. 1 u kvaliteti odgovarajući na sljedeće pitanje:

Navedite naziv proizvođača gotovih montažnih kuća koji u Hrvatskoj nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete.

Bitno je napomenuti da istraživanje QUDAL ne mjeri tržišne udjele, ili snagu branda, već isključivo i samo iskustvo, zadovoljstvo i percepciju ispitanika kvalitetom usluge i ponude na tržištu.
Upravo stoga QUDAL - QUality meDAL oznaka simbolizira potrošačev izbor za vrhunsku kvalitetu i usmjerava potrošače prema ponudi koja će ispuniti i nadmašiti njihova očekivanja.

Cilj projekta QUDAL je skrenuti pozornost javnosti na važnost kvalitete u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunsku razinu kvalitete, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje i lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.

QUDAL - QUality meDAL istraživanja (www.qudal.com) međunarodne organizacije ICERTIAS mjere isključivo iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o ponuđačima koji nude apsolutno najvišu razinu kvalitete na tržištu, a na hrvatskom se tržištu provode od 2011. godine.

Certifikat možete vidjeti na adresi:
http://www.qudal.com/CROATIA-759IS