povratak

Domprojekt je osvojio zlatni AAA certifikat!

Tri godine zaredom osvojili smo AAA certifikat bonitetne izvrsnosti, čime pripadamo u 0,4% najuspješnijih hrvatskih tvrtki.

Domprojekt je siguran, ugledan i poželjan partner!

Znamo mi to već jako dugo, ali potvrda neovisnog pružatelja poslovnih informacija u Hrvatskoj i u Europi daje ovoj izjavi dodatnu težinu.

Naše poslovanje je vrlo transparentno i budućim investitorima je relativno jednostavno provjeriti s kakvim partnerom ulaze u posao života. Poželjno je provjeriti koju bonitetnu ocjenu ima potencijalni poslovni partner i postoji li financijski rizik u poslovanju.

Domprojekt u Hrvatskoj posluje od 1992. godine i tijekom svih proteklih godina prednjači po inovativnosti, tehnologiji i vodećim stručnim kadrom u regiji.

Danas dominiramo na regionalnom tržištu gradnje drvom i čvrsto držimo položaj autoriteta, čiji rezultati iz godine u godinu bilježe rapidan rast.

Tri godine zaredom smo uvršteni u 5% najboljih hrvatskih tvrtki, čime pripadamo u samo 0,4% najuspješnijih. Ovakvi su rezultati dodatna motivacija za daljnji rast i razvoj, poboljšanje našeg proizvoda i jačanje konkurentnosti na surovom europskom građevinskom tržištu.