povratak

Domprojekt je hrvatski Superbrand!

U izboru najboljih hrvatskih brandova za razdoblje 2017.-2018. Domprojekt je odnio titulu Superbrandsa.

Ova nagrada je još jedna potvrda snage branda tvrtke Domprojekt i njegovog kontinuiranog razvoja. Od osnutka tvrtke, davne 1993. godine, puno se toga promijenilo na tržištu, od sustava gradnje, puteva komunikacije sa strankama, konkurencije do jednostavnijih veza s ostatkom Europe i pojačanog izvoza u europske zemlje.

Stručnim znanjima, kvalitetnim radom, konstantnim edukacijama i dugogodišnjim profiliranjem tima spremnog za vrhunske izazove tvrtka se profilirala među vodeće građevinske tvrtke u Hrvatskoj, te kao prva u gradnji niskoenergetskih montažnih kuća.

Domprojekt uvodi nove trendove u montažnoj gradnji, koristi najsuvremenije materijale i tehnologiju njihove obrade, ima jedinstvene sisteme koje odlikuje statička i energetska izvrsnost, te ima know-how kojim rješava i najsloženije zadatke u gradnji drvom.

Od 2014. godine smo u Superbrands obitelji. Biti dio te obitelji predstavlja čast za nas kao tvrtku i kao tim ljudi koji vjeruje u ono što radi.

Superbrands žiri je za razdoblje 2017.-2018. je prepoznao snagu našeg branda i dodijelio nam ovu prestižnu medalju.
Nastavljamo i dalje predano raditi na cilju promicanja gradnje drvom, energetske učinkovitosti i ekološki orijentirane gradnje.

Superbrands organizacija 2018. slavi 22 godina rada u svijetu i 12 godina u Hrvatskoj.
Cilj organizacije je promicanje kulture brandiranja i nagrađivanje najboljih brandova. Time je krajnjem kupcu olakšan izbor, jer kupujući Superbrands proizvod, znaju da kupuju najbolje.

Vaš Domprojekt, hrvatski Superbrand.