povratak

Domprojekt je hrvatski Superbrand 2019/2020

Temeljem visokih ocjena stručnog vijeća u kategorijama kvalitete, različitosti, pouzdanosti i emotivnog učinka, Domprojekt nosi titulu Superbrandsa za razdoblje 2019.-2020.

Selektiranu listu tržišno eksponiranih brendova i ove je godine glasanjem ocjenjivalo Stručno vijeće Superbrands 2019/2020, formirano od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa, pri čemu su se ocjenjivali faktori koji diferenciraju brendove i njihovu snagu na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju: kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

Temeljem visokih ocjena dobivenih u navedenim kategorijama, Domprojekt prepoznat je kao brend vrhunske kvalitete i cjelokupnog sadržaja, te ponosno nosi prestižnu titulu Superbrands Hrvatska 2019/2020.

Stručnim znanjima, kvalitetnim radom, kontinuiranim edukacijama i dugogodišnjim profiliranjem tima spremnog za vrhunske izazove tvrtka se profilirala među vodeće građevinske tvrtke u Hrvatskoj, te je prvi izbor za gradnju niskoenergetskih i pasivnih montažnih objekata.

Tvrtka gradi montažne objekte svih vrsta, bilo da se radi o obiteljskim kućama, vikend objektima, objektima za najam ili izazovnim višekatnim stambenim zgradama i poslovnim objektima.

Visoka motivacija za razvojem ove niše građevinarstva i ulaganje napora za odgovor na sve izazove koji se pred nas postavljaju, dovode nas do nove razine u proizvodnji i gradnji montažnih objekata. Uskoro u našu proizvodnju uvodimo najsuvremeniju proizvodnu liniju, kojom podižemo uloge na konkurentnom europskom tržištu montažnih objekata.

Od 2014. godine smo u Superbrands obitelji. Biti dio te obitelji predstavlja čast za nas kao tvrtku i kao tim ljudi koji vjeruje u ono što radi.

Nastavljamo i dalje predano raditi na cilju promicanja gradnje drvom, energetske učinkovitosti i ekološki orijentirane gradnje.

Cilj organizacije je promicanje kulture brandiranja i nagrađivanje najboljih brandova. Time je krajnjem kupcu olakšan izbor, jer kupujući Superbrands proizvod, znaju da kupuju najbolje.

Vaš Domprojekt, hrvatski Superbrand.