povratak

Domprojekt ima novi QUDAL 2021/2022

U najnovijem QUDAL - QUality meDAL Construction 2021/2022 istraživanju, profesionalci iz područja građevinarstva su potvrdili kako Domprojekt pruža apsolutno najvišu razinu kvalitete.

Istraživanje je provedeno na području Republike Hrvatske, te je većina od 1200 ispitanika navela upravo Domprojekt kao br. 1 u kvaliteti odgovarajući na sljedeće pitanje:

Navedite naziv proizvođača gotovih montažnih kuća koji u Hrvatskoj nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete.

QUDAL medalja ne opravdava samo cijenu koja stoji iza naše ponude, dajući joj dodanu vrijednost, već govori i o iskustvima drugih potrošača koji su zadovoljni našim proizvodima.

QUDAL je direktna informacija iz stvarnog života i nekontroliranih uvjeta u kojima potrošači kupuju i koriste naše proizvode i potvrđuju vrhunsku kvalitetu naše ponude.

Cilj projekta QUDAL je skrenuti pozornost javnosti na važnost kvalitete u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunsku razinu kvalitete, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje i lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.

QUDAL - QUality meDAL istraživanja (www.qudal.com) međunarodne organizacije ICERTIAS mjere isključivo iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o ponuđačima koji nude apsolutno najvišu razinu kvalitete na tržištu, a na hrvatskom se tržištu provode od 2011. godine.

Certifikat možete vidjeti na adresi:
http://www.qudal.com/CROATIA-825PK

#budiponosan na svoju najkvalitetniju montažnu kuću!