povratak

Domprojekt gradi najkvalitetnije montažne kuće

Domprojekt je primio potvrdu građevinske struke o najvišoj kvaliteti montažnih kuća, te osvojio zlatnu medalju za kvalitetu Qudal.

U nedavno provedenom istraživanju među stručnjacima i profesionalcima iz područja građevinarstva, Domprojekt je osvojio prvo mjesto i potvrdio svoj status proizvođača montažnih kuća najviše kvalitete u regiji.

Zahvaljujući ostvarenom rezultatu, tvrtka Domprojekt nosi prestižan status QUDAL - Top QUality meDAL - Br. 1 u KVALITETI i zlatnu medalju za kvalitetu QUDAL.

Tvrtka Domprojekt kontinuirano radi na razvoju gradnje montažnih kuća u regiji.
Ulažu se veliki napori na unaprjeđenju kvalitete, u svim fazama projekta - od pripreme do ključa u ruke.
Radi se na automatizaciji proizvodnih procesa, na uvođenju state of the art tehnologije koja montažnoj gradnji otvara mogućnosti iznimnih razmjera.
Uvode se novi materijali, poboljšavaju sistemi gradnje, donose se nova tehnička rješenja, modeliraju nove kuće, oplemenjuje se stručni kadar u Domprojektovoj školi montažne gradnje.

Domprojekt je proteklih godina dobio sva relevantna priznanja građevinske struke u Hrvatskoj. Tvrtka je višestruko nagrađena Best Buy nagradom, Qudal medaljom, u društvu je Superbrandova, te 5% najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj uz bonitetnu ocjenu AAA.

Cilj projekta QUDAL je skrenuti pozornost javnosti na važnost kvalitete u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunsku razinu kvalitete, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje i lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda na tržištu.

Certifikat možete vidjeti na adresi: http://www.qudal.com/CROATIA-520CY