povratak

Dan otvorenih vrata Zagreb, galerija

Iznimno uspješan Dan otvorenih vrata održan je 10.11.2018. u Zagrebu. Mogla se vidjeti Domprojektova individualna kuća, građena u potpunosti prema željama investitora.

Kuća ima oko 285 m², građena je u sistemu Euro, ima aluminijsku stolariju, dnevne sadržaje u prizemlju, spavaću zonu na katu i garažu za dva vozila. Grijanje je podno, pogonjeno toplinskom pumpom. Postavljen je i lift oko kojeg se pruža zatvoreno stepenište.

Posjetitelji su mogli porazgovarati sa stručnim timom tvrtke Domprojekt, kao i s investitorom koji je strpljivo odgovarao na goruća pitanja oko iznosa investicije. Kvaliteta izvedenih radova je na vrhunskoj razini, u što su se uvjerili svi posjetitelji koji su nam se pridružili u subotu.

Cilj održavanja ovakvih evenata je da što veći broj ljudi osjeti ambijent montažne kuće, opipa materijale i vidi kako izgleda kad kuću gradi tvrtka profesionalac s bogatim iskustvom iza sebe i jasnom vizijom ispred.

Posjećenost je potukla sve rekorde, te je zanimanje za montažne kuće veće nego ikad. Mi smo spremni odgovoriti na sve vaše izazove. Javite nam se i idemo zajedno graditi ;)