povratak

Dan otvorenih vrata Prigorje Brdovečko, galerija

U galeriji slika možete vidjeti kako je protekao Dan otvorenih vrata koji je održan 12.5.2012. u mjestu Prigorje Brdovečko, pokraj Zaprešića.

U vrijeme održavanja Dana otvorenih vrata niskoenergetska montažna kuća Kristina, građena u sistemu Euro - vanjski zid 35,6 cm, bila je izvedena do nivoa visoki roh bau - izvana kompletno gotova, a unutra u fazi završnih obrtničkih radova, s izvedenim instalaterskim radovima. 

Taj stupanj dovršenosti objekta je bio vrlo zanimljiv za prezentaciju posjetiteljima, koji su mogli vidjeti kako se montažni objekti izvode konstruktivno, na koji način se izvodi međukatna konstrukcija, krovna konstrukcija, kako se izvode instalaterski radovi - što su najčešća pitanja koja dobivamo od zainteresiranih za montažnu gradnju.

Nadamo se da smo uspjeli odgovoriti na sve upite naših mnogobrojnih posjetitelja. Hvala našem dragom domaćinu, gosp. Vajčneru na susretljivosti. 

Galeriju slika ćemo naknadno nadopuniti, po završetku objekta, kako biste imali kompletnu sliku ove prekrasne moderne katnice.