povratak

Dan otvorenih vrata Petrovina Turopoljska, galerija

U fotogaleriji pogledajte kako je protekao Dan otvorenih vrata u Petrovini Turopoljskoj.

U Petrovini Turopoljskoj smo 16.12.2023. održali Dan otvorenih vrata.

Bio je to posljednji dan otvorenih vrata za 2023. godinu, te smo se u dobroj atmosferi družili s našim dragim investitorima i brojnim zainteresiranim posjetiteljima.

Zadovoljstvo je pratiti porast interesa za gradnju drvom, koje je svojim karakteristikama predodređeno za vrhunske rezultate u svim aspektima. Uz dobro poznavanje prednosti svih materijala, korištenje najkvalitetnije drvene građe, odgovarajućih spojnih sredstava, izolacijskih i završnih materijala, gradimo objekte s najvišom razinom pouzdanosti koji istodobno pružaju visoku ugodnost stanovanja.

U ovoj niši građevinarstva su stalne inovacije, novi modeli proizvodnje, montaže, proračunski modeli. Objekti iz Domprojektove tvornice snova predstavljaju state-of-the-art razinu, a uz kontrole certifikacijskih kuća i vrlo važan CE certifikat, naši investitori mogu biti sigurni da je svaki ugrađeni materijal upravo najviše kvalitete.

Za sve detaljnije razgovore o vašim projektima, najbolje je posjetiti nas osobno u našim poslovnicama. Tako se možemo zajedno kvalitetno posvetiti novim izazovima.

Vidimo se uskoro na novim eventima u 2024. godini.