povratak

Dan otvorenih vrata Malinska - Krk

U subotu, 18.5.2019. održat ćemo Dan otvorenih vrata u individualnoj Domprojekt kući.
Posjetite nas u Malinskoj, na Krku.

U subotu 18.5.2019., od 10 do 16 sati u Malinskoj, na Krku, održavamo Dan otvorenih vrata.
Posjetite našu facebook stranicu i prijavite se ;)

Predstavit ćemo individualnu kuću, građenu u svemu po potrebama i željama investitora. Kuća je katnica, predviđena za stanovanje i najam. Građena je u Euro sistemu i ulazi u A+ energetski razred.

Na našem eventu imat ćete priliku porazgovarati s ponosnim vlasnicima Domprojektove kuće i s Domprojektovim timom genijalaca, od kojeg ćete saznati sve o novitetima u niši gradnje niskoenergetskih montažnih kuća. Prednosti montažne gradnje uvijek su aktualna tema, a uvjerit ćete se i zašto je važno gradnju doma povjeriti profesionalcu s dugogodišnjim iskustvom i jasnom vizijom budućeg razvoja. Dodatna turistička sezona, neograničene mogućnosti u arhitektonskom oblikovanju i velike uštede su s Domprojektovim sistemom vrlo lako ostvarive.

Investitori će vam ispričati tijek gradnje iz njihove perspektive, prenijeti razloge koji su ih privukli prema montažnoj gradnji, opisati trajanje projekta, iznos investicije i otkriti koliko su zadovoljni s Domprojektom.

Domprojekt već dugi niz godina gradi montažne kuće i zgrade na području Hrvatske i brojnih europskih država. Vrlo uspješno se prilagođavamo svim europskim i svjetskim trendovima, a inozemna iskustva dodatno obogaćuju naš know-how. Imamo najsuvremeniji proizvodni proces u regiji, koji se kontinuirano nadograđuje. Uskoro ćemo cijelu priču podići na novu razinu i time učvrstiti poziciju regionalnog lidera u gradnji montažnih objekata.

Vidimo se u Malinskoj i idemo zajedno graditi. Pripremite pitanja i fotiće ;)