povratak

Dan otvorenih vrata Kerestinec, galerija

U fotogaleriji možete vidjeti kako je protekao Dan otvorenih vrata u Kerestincu.

Bio je to prekrasan dan za privođenje kraju ove iznimno uspješne poslovne godine.

Riječ je o našem prvijencu, projektu koji tržište nekretnina obogaćuje s tri prekrasne niskoenergetske montažne kuće, završene do nivoa ključ u ruke, u mirnom dijelu Zagrebačke županije.

Kuće su izgrađene prema najvišim standardima, u posebno prilagođenom Domprojektovom sistemu gradnje. Ovaj sistem odlikuje dvadeset cm konstrukcije ispunjene kamenom vunom, petnaest cm fasadnog stiropora i sloj potkonstrukcije u koji su integrirane sve instalacije.
Ugrađena je troslojna stolarija, u sistemu Ideal 8000, sa žaluzinama pokretanima elektromotorima. Na podove su postavljeni parketi i keramičke pločice, a u slojeve poda integrirano je grijanje na gradski plin. Sobna vrata i unutarnje stepenice su u bijeloj boji. Na balkonima i na galeriji su postavljene staklene ograde s inox rukohvatima. Završni fasadni sloj je bijela silikatna žbuka, s elementima drvene obloge od ariša.

Posjećenost na Danu otvorenih vrata je nadmašila sva očekivanja i priželjkivanja, a Kerestinec je u ovu sunčanu subotu postao mjesto gdje ste u tri kuće mogli saznati sve novosti iz svijeta montažne gradnje, naša iskustva u protekloj i planove za sljedeću poslovnu godinu. Bio je Kerestinec i mjesto susreta brojnih obitelji, sklapanja novih poznanstava, te smo uz izvrsnu hranu, piće i glazbu zajednički spojili ugodne i korisne trenutke.

Domprojekt je još jednom pokazao kako nema granica za naš sistem gradnje. Uz naš know-how rješavamo i najsloženije zahtjeve diljem Hrvatske i ostalih zemalja Europe.

Zahvaljujemo svim posjetiteljima na dolasku i vidimo se uskoro na nekom novom mjestu i novom eventu ;)