povratak

Dan otvorenih vrata Kakma

U subotu, 28.9.2019. održat ćemo Dan otvorenih vrata u dvije individualne Domprojekt kuće.
Posjetite nas u Kakmi, pokraj Zadra.

U subotu 28.9.2019., od 10 do 16 sati u Kakmi, pokraj Zadra, održavamo Dan otvorenih vrata.
Posjetite našu facebook stranicu i prijavite se ;)

Predstavit ćemo dvije individualne kuće s potkrovljem, građene u svemu po potrebama i željama naših investitora.

Na eventu ćete imati priliku porazgovarati s ponosnim vlasnicima Domprojektovih kuća i s Domprojektovim timom genijalaca, od kojeg ćete saznati sve o novitetima u niši gradnje niskoenergetskih montažnih kuća.

Prednosti montažne gradnje uvijek su aktualna tema, a uvjerit ćete se i zašto je važno gradnju povjeriti profesionalcu s dugogodišnjim iskustvom i jasnom vizijom budućeg razvoja.

Tijek gradnje iz perspektive investitora će biti vrlo zanimljivo poslušati, jer su iz Švedske uspjeli bez problema koordinirati gradnju objekata. Reći će nam ponešto i o razlozima koji su ih privukli prema montažnoj gradnji, opisati trajanje projekta, iznos investicije i otkriti koliko su zadovoljni s Domprojektom.

Domprojekt već dugi niz godina gradi montažne kuće i zgrade na području Hrvatske i brojnih europskih država. Vrlo uspješno se prilagođavamo svim europskim i svjetskim trendovima, a inozemna iskustva dodatno obogaćuju naš know-how. Imamo najsuvremeniji proizvodni proces u regiji, koji se kontinuirano nadograđuje, a uskoro ćemo cijelu priču podići na novu razinu i time učvrstiti poziciju regionalnog lidera u gradnji montažnih objekata.

Vidimo se u Kakmi i idemo zajedno graditi. Pripremite pitanja i fotiće ;)