povratak

Dan otvorenih vrata Kakma, izvještaj

Dan otvorenih vrata održan je 28.9.2019. u Kakmi, u blizini Zadra. Otvorili smo vrata jedne Domprojektove blizanke, građene u potpunosti prema zahtjevima investitora.

Naručili smo lijepo vrijeme, pa smo zaista mogli uživati u cjelodnevnom druženju s našim dragim investitorima i brojnim zainteresiranim posjetiteljima koji su pristizali na event.

Bilo nam je zadovoljstvo poslušati naše Dražena i Biljanu kako sa žarom prenose svoja iskustva u gradnji s Domprojektom, pa smo za vas pripremili i jedan video prilog koji možete pogledati u nastavku.

Dvije obitelji sa švedskom adresom pružile su nam povjerenje za gradnju blizanki u Kakmi. Zaista posebna priča, sa sretnim završetkom :)

Kvaliteta izvedenih radova je standardno na vrhunskoj razini, u što su se uvjerili svi koji su nam se pridružili u subotu.

Cilj održavanja ovakvih evenata je da što veći broj ljudi osjeti ambijent montažne kuće, opipa materijale i vidi jedan profesionalno odrađen projekt.

Za sve detaljnije razgovore o vašim projektima, najbolje je posjetiti nas u našim poslovnicama. Tako se možemo zajedno kvalitetno posvetiti novim izazovima :)

Vidimo se uskoro na našim novim eventima.