povratak

Dan otvorenih vrata Ivanić-Grad

U subotu, 12.10.2019. održat ćemo Dan otvorenih vrata u prilagođenoj Domprojektovoj kući Luna.
Posjetite nas u Ivanić-Gradu.

U subotu 12.10.2019., od 10 do 16 sati u Ivanić-Gradu, održavamo Dan otvorenih vrata.
Posjetite našu facebook stranicu i prijavite se ;)

Predstavit ćemo našu kuću Luna, prilagođenu u svemu potrebama i željama naših investitora.

Na eventu ćete imati priliku porazgovarati s ponosnim vlasnicima Domprojektove kuće i s našim timom genijalaca, koji brzinom kvizaša odgovaraju na sva pitanja o prednostima gradnje niskoenergetskih montažnih kuća.

Prednosti montažne gradnje uvijek su aktualna tema, a uvjerit ćete se i zašto je važno gradnju povjeriti profesionalcu s dugogodišnjim iskustvom i jasnom vizijom budućeg razvoja.

Od investitora ćemo saznati ponešto i o motivaciji za montažnu gradnju, trajanju projekta, iznosu investicije i otkriti koliko su zadovoljni s Domprojektom.

Domprojekt već dugi niz godina gradi montažne kuće i zgrade na području Hrvatske i brojnih europskih država. Vrlo uspješno se prilagođavamo svim europskim i svjetskim trendovima, a inozemna iskustva dodatno obogaćuju naš know-how. Imamo najsuvremeniji proizvodni proces u regiji, koji se kontinuirano nadograđuje, a uskoro ćemo cijelu priču podići na novu razinu i time učvrstiti poziciju regionalnog lidera u gradnji montažnih objekata. Više informacija uskoro na našim stranicama.

Vidimo se u Ivanić-Gradu i idemo zajedno graditi. Pripremite pitanja i fotiće ;)