povratak

Dan otvorenih vrata Ivanić-Grad, izvještaj

Dan otvorenih vrata održan je 12.10.2019. u Ivanić-Gradu. Otvorili smo vrata individualne Domprojektove katnice, temeljene na projektnom rješenju kuće Luna.

Opet smo naručili lijepo vrijeme, pa smo uživali u druženju s našim dragim investitorima i posjetiteljima na sunčanoj terasi i u prekrasno uređenoj kući. Naši gosti nisu skrivali zadovoljstvo stilom budućih stanara, pa su se razmjenjivali i kontakti vezani za uređenje interijera.

Kvaliteta izvedenih radova je na vrhunskoj razini. Naša obaveza je pružiti najkvalitetniju uslugu, stalno usavršavati tehnologiju proizvodnje i gradnje, kako bi u konačnici kuća, koja će generacijama biti dom, bila mjesto ugodnog stanovanja i lijepih uspomena.

Cilj održavanja ovakvih evenata je da što veći broj ljudi osjeti ambijent montažne kuće, upozna se s materijalima koji se koriste u montažnoj gradnji, te vidi kako izgleda profesionalno odrađen projekt u partnerskoj suradnji investitora s Domprojektom.

Za sve detaljnije razgovore o vašim projektima, najbolje je posjetiti nas u našim poslovnicama. Tako se možemo zajedno kvalitetno posvetiti novim izazovima :)

Vidimo se uskoro na našim novim eventima.