povratak

Dan otvorenih vrata Brodarica, galerija

U fotogaleriji možete vidjeti kako je protekao Dan otvorenih vrata u Brodarici.

Iznimno zadovoljstvo je bilo organizirati u Brodarici Dan otvorenih vrata u jednoj od naših najistaknutijih kuća.

Vrata prekrasne Francesce za sve znatiželjnike otvorila je obitelj Šupe, kojoj se i ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Posjetitelji su imali priliku od naših stručnih djelatnika, kao i od samog investitora iz prve ruke saznati sve detalje vezano za tijek gradnje i vrijednost same investicije, a ponajviše i osobno se uvjeriti u kvalitetu izvedenih radova, te steći dojam ugodnosti stanovanja u montažnoj kući.

Francesca je u Brodarici izgrađena u našem sistemu Euro, a od temeljne tlocrtne varijante koju možete pronaći u našem katalogu kuća, prema želji investitora, napravljene su male izmjene u položaju garažnih vrata zbog pristupne ceste, te je na katu izmijenjen položaj ulaznih vrata u jednu od soba i izvedba ugradbenih ormara.

Dijelovi pročelja obloženi su dekorativnim kamenom, stupovi su obloženi starom ciglom, a dimnjak rustik opekom. Za pokrov je primijenjen šareni crijep Kupa Jadran, a neizostavan detalj su i zelene grilje u aluminijskoj izvedbi.

Sudeći po velikom interesu posjetitelja iz svih dijelova Dalmacije i ostatka Hrvatske, te stranih investitora koji su svoj boravak u Hrvatskoj uskladili s Domprojektovim Danom otvorenih vrata, bio je ovo vrlo uspješan event i nagovještaj niza ovakvih događanja u našem primorju.