povratak

Dan otvorenih vrata Bilice, galerija

U fotogaleriji pogledajte kako je protekao Dan otvorenih vrata u Bilicama.

U Bilicama smo 25.11.2023. održali Dan otvorenih vrata.
Otvorili smo vrata Domprojektove Jasmine.

U Dalmaciji smo organizirali event na kojem smo se družili s našim dragim investitorima i brojnim zainteresiranim posjetiteljima.

Zaista je bilo zadovoljstvo vidjeti veliki interes za gradnju drvom, gradnju koju odlikuju vrhunski rezultati u svim aspektima - od kontrolirane proizvodnje do ugodnog stanovanja u energetski učinkovitim objektima.

U ovoj niši građevinarstva su stalne inovacije, novi modeli proizvodnje, montaže, proračunski modeli. Objekti iz Domprojektove tvornice snova predstavljaju state-of-the-art razinu, a uz kontrole certifikacijskih kuća i vrlo važan CE certifikat, naši investitori mogu biti sigurni da je svaki ugrađeni materijal upravo najviše kvalitete.

Montažna gradnja je već odavno prerasla male i slatke tipske kuće, te se u današnje vrijeme gradi široki spektar objekata - od kuća za odmor, stambenih kuća, objekata za najam, do višestambenih zgrada i javnih objekata.

Za sve detaljnije razgovore o vašim projektima, najbolje je posjetiti nas osobno u našim poslovnicama. Tako se možemo zajedno kvalitetno posvetiti novim izazovima :)

Vidimo se uskoro na novim eventima.