niskoenergetske montažne kuće

Domprojekt - Youtube channel

PRATI NAS NA:  

nekretnine

novosti

cjenik

faq

početna

Domprojekt, Petrinjska 6, Zagreb
informacije na tel: 01 / 4810 138
e-mail: info@domprojekt.hr

ENGLISH  /  HRVATSKI  /  DEUTSCH

Početna
Prati nas na:

KATALOG KUĆA

Certifikat CE

Domprojekt je za svoje proizvode kod Zavoda za gradbeništvo Slovenije (ZAG), tijela za tehničko ocjenjivanje (TAB), dobio Europsku tehničku ocjenu (ETA). Uspješno smo prošli i CE certificiranje Zavoda za gradbeništvo Slovenije (ZAG), prijavljenog tijela za certificiranje (NB), temeljem kojeg Domprojekt označava svoje proizvode CE markingom i može za sklopove elemenata montažnih kuća izdati Izjavu o svojstvima (DoP).

Domprojekt se ovim prestižnim certifikatom i službeno pridružio samoj eliti europskih proizvođača montažnih kuća.

Iz široke Domprojektove palete proizvoda, certificirani su zidni elementi, stropni i krovni elementi. Kontrolirana su svojstva elemenata kao cjeline prema europskim smjernicama, te kvaliteta svakog ugrađenog materijala, spojnih sredstava, njihovo porijeklo i certifikati.

Također, ETA podrazumijeva i plan kontrole proizvodnje u svim fazama - od početne projektantske faze, do primopredaje objekta. Sve je usklađeno sa zahtjevima Europske organizacije za tehničko ocjenjivanje (EOTA).

Vrijednost CE certifikata očituje se u tome što sve EU države moraju dozvoliti prodaju konstruktivnih elemenata koji nose CE znak. Ovo znači da vlasti ne mogu tražiti nikakve dodatne certifikate ili ispitivanja.

Tako tvrtka Domprojekt može trgovati sa svojim proizvodom u bilo kojoj državi članici internog tržišta Europe.

Zajedno s Izjavom o svojstvima (DoP) ovo će također pomoći krajnjim kupcima da provjere svojstva proizvoda i usporede ga s ostalim proizvodima kontroliranim istim tehničkim pristupom.

Postavljanje CE certifikata na proizvod podrazumijeva da ćemo osigurati svojstva proizvoda jednaka deklariranim svojstvima koja su dobivena koristeći određenu Europsku tehničku specifikaciju. ETA je dostupna na adresi: www.eota.eu