povratak

Best Buy Award 2022/2023

Domprojekt je u Best Buy Construction istraživanju provedenom u Hrvatskoj u ožujku 2022. godine ponosno osvojio prvo mjesto, kao tvrtka koja u Hrvatskoj proizvodi montažne kuće s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

U turbulentnoj tržišnoj situaciji, Domprojekt je proglašen tvrtkom s najboljim omjerom cijene i kvalitete u Best Buy Award Construction istraživanju tržišta.

U studiji koju je provela organizacija Icertias, većina od 1200 ispitanika na teritoriju Hrvatske odabrala je Domprojekt kao broj jedan po omjeru cijene i kvalitete u sljedećoj kategoriji:

"Navedite naziv proizvođača gotovih montažnih kuća koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete".

Sudionici su bili stanovnici Republike Hrvatske, isključivo osobe iz građevinske struke (privatni građevinski investitori, arhitekti, građevinski tehničari, građevinski inženjeri, građevinski radnici, operateri građevinskih mašina, građevinski nadzornici i ostali) te DIY - uradi sam pojedinci. Istraživanje tržišta provedeno je u ožujku 2022. Korištena je metodologija CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness).

U 2022. godini, u vrijeme značajnih inflatornih pritisaka, investitori prvenstveno traže dobru cijenu i vrhunsku kvalitetu, odnosno najbolji omjer cijene i kvalitete - best buy.

Deset godina, odnosno od početaka Best Buy Awarda u Hrvatskoj do danas, Domprojekt uspješno pobjeđuje direktnu konkurenciju iz regije u području montažne gradnje.

Ponosni smo što građevinska struka prepoznaje Domprojektovu izvrsnost, te nas cijelo desetljeće nagrađuje ovom prestižnom nagradom.

Digitalni certifikat je na adresi:
http://bestbuyaward.org/CROATIA-1058BH80