povratak

Best Buy Award 2020/2021

Domprojekt je u Best Buy Construction istraživanju provedenom u svibnju i lipnju 2020. godine ponosno osvojio prvo mjesto, kao tvrtka koja u Hrvatskoj proizvodi montažne kuće s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

U trenutnoj tržišnoj situaciji koju obilježava pandemija COVID-19, Domprojekt je proglašen tvrtkom s najboljim omjerom cijene i kvalitete u Construction istraživanju tržišta.

U spomenutoj studiji većina od 1200 ispitanika na teritoriju Hrvatske citirala je Domprojekt kao broj jedan po omjeru cijene i kvalitete u sljedećoj kategoriji:

"Navedite naziv proizvođača gotovih montažnih kuća koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete".

Sudionici su bili stanovnici Republike Hrvatske, isključivo osobe iz građevinske struke (privatni građevinski investitori, arhitekti, građevinski tehničari, građevinski inženjeri, građevinski radnici, operateri građevinskih mašina, građevinski nadzornici i ostali) te DIY - uradi sam pojedinci. Istraživanje tržišta provedeno je u svibnju i lipnju 2020. Sva pitanja su bila otvorenog tipa, a metodologija je bila CAWI-DEEPMA.

U doba neizvjesnosti ljudi trebaju i traže jasne poruke i znakove kako bi ih vodili i savjetovali u ovom novom svijetu koji stručnjaci nazivaju "NEW NORMAL".

Od 2012. godine i početaka Best Buy Awarda u Hrvatskoj do danas, Domprojekt uspješno pobjeđuje direktnu konkurenciju iz regije u području montažne gradnje.

Ponosni smo što građevinska struka prepoznaje Domprojektovu izvrsnost, te nas niz godina nagrađuje ovom prestižnom nagradom.

U periodu 2019. - 2020. uvedeno je niz noviteta u proizvodnom procesu Tvornice kuća Domprojekt. Novi proizvodni prostori, najsuvremenija proizvodna linija i strojno žbukanje neki su od jakih motiva za odabir regionalnog lidera u gradnji montažnih objekata.


Digitalni certifikat je na adresi:
http://bestbuyaward.org/CROATIA-1014BC24