povratak

Best Buy Award 2018/2019

Domprojekt je u Best Buy Construction istraživanju provedenom u kolovozu 2018. godine ponosno osvojio prvo mjesto, kao tvrtka koja u Hrvatskoj proizvodi montažne kuće s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

U ovogodišnjem Best Buy Construction istraživanju ispitano je 1200 ljudi, hrvatskih građana, koji su povezani s građevinskom strukom.
Oni su građevinski poduzetnici/obrtnici, građevinski radnici, voditelji građevinskih projekata, nadzornici ili profesionalci na drugačiji način povezani s građevinarstvom ili pak sami preuređuju/grade/opremaju stambene prostore po principu sam svoj majstor.

Od 2012. godine i početaka Best Buy Awarda u Hrvatskoj do danas, Domprojekt uspješno pobjeđuje direktnu konkurenciju iz regije u području montažne gradnje.

Ponosni smo što građevinska struka prepoznaje Domprojektovu izvrsnost, te nas niz godina nagrađuje ovom prestižnom nagradom.

Svakom projektu se pristupa potpuno individualno, kroz komunikaciju s klijentima dolazimo do optimalnih projektnih rješenja, odabira najpovoljnijeg sistema gradnje za određeno područje, a bezrezervna podrška koju pružamo prilikom projektiranja, gradnje i korištenja naših objekata čini proces izgradnje doma jednostavnim za sve generacije.

Domprojekt je vaš Best Buy partner u gradnji.

Digitalni certifikat je na adresi: