povratak

Best Buy Award 2014/2015

Domprojekt je u nedavno provedenom Best Buy Construction istraživanju osvojio prvo mjesto, kao tvrtka koja u Hrvatskoj proizvodi montažne kuće s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

U nedavno provedenom Best Buy Construction istraživanju ispitano je iskustvo i mišljenje o najboljem omjeru cijene i kvalitete u preko 30 različitih kategorija iz građevinskog sektora.
Ispitano je 1200 ljudi, hrvatskih građana, koji su povezani s građevinskom strukom. Oni su građevinski poduzetnici/obrtnici, građevinski radnici, voditelji građevinskih projekata, nadzornici ili profesionalci na drugačiji način povezani s građevinarstvom ili pak sami preuređuju/grade/opremaju stambene prostore po principu sam svoj majstor.

Osvajanje prvog mjesta u najnovijem istraživanju na još većem uzorku ispitanika nam predstavlja veliko zadovoljstvo.
Kao prva i vodeća tvrtka u gradnji niskoenergetskih montažnih kuća u regiji kontinuirano ulažemo velike napore kako bismo poboljšali kvalitetu naših proizvoda i zadovoljstvo kupaca.

U periodu od posljednjeg istraživanja švicarske organizacije ICERTIAS i hrvatske tvrtke AXIOS poduzeli smo brojne aktivnosti usmjerene prema daljnjem razvoju tvrtke Domprojekt.
Uvedene su velike promjene u svim fazama proizvodnog procesa - od pripremnog dijela do konačnog proizvoda. Domprojekt raspolaže s uvijek up to date softwareima za iscrtavanje montažnih kuća, izradu statičkih proračuna prema EN normama, softwareima za pripremu kuća za proizvodnju i izradu troškovnika.
Uveden je i 3D-CAD/CAM proces, u kojem sa state of the art tehnologijom radimo na pripremi i izradi montažnih kuća s kvalitetom kakva još nije viđena u regiji. Razvili smo i niz novih detalja koji unaprjeđuju kvalitetu izrade i eksploatacije montažnih kuća. Naši zaposlenici redovito prisustvuju svim značajnim svjetskim događanjima u području građevinarstva i sve što je najkvalitetnije iz područja gradnje drvom imamo upravo ovdje, u Hrvatskoj.

Samo najkvalitetnije iz Domprojekta.

Domprojekt, Vaš Best Buy.