povratak

Best Buy Award - Domprojekt

Domprojekt = gotove montažne kuće najboljeg omjera cijene i kvalitete, prema glasovima hrvatske građevinske struke i hrvatskih građana.

Hrvatska građevinska struka i hrvatski građani, dodijelili su Domprojektu najveći broj glasova kao ponuđaču najboljeg omjera cijene i kvalitete kada je riječ o gotovim montažnim kućama.

U recentnom Croatia Best Buy Award Construction istraživanju, Domprojekt je osvojio prvo mjesto - najveći broj glasova ispitanika (prvo mjesto) - u kategoriji "Gotove montažne kuće".
 
Istraživanje Croatia Construction Survey Best Buy Award 2012/2013 provedeno je od strane švicarske kuće ICERTIAS - International Certification Association, tijekom mjeseca listopada 2012. na uzorku od 800 ispitanika - isključivo osoba povezanih s građevinskom strukom (građevinski investitori, arhitekti, građevinski inženjeri, građevinski tehničari, građevinski nadzornici i sl.)
 
U navedenom Best Buy Award istraživanju, pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli sami navoditi nazive proizvođača i davatelje usluga koji prema njihovom iskustvu nude najbolji omjer cijene i kvalitete.
 
Istraživanja Best Buy Award provode se skladu s odredbama 'Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja' koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Europska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).
  
Osnovna je misija Best Buy Award istraživanja dobivanje uvida u iskustvo i percepciju korisnika o proizvodima i uslugama za koje se smatra da daju najbolji omjer kvalitete i cijene (tzv. best buy) od strane samih korisnika.
 
Cilj projekta i certifikata "Best Buy Award" je olakšati kupcima potragu za onim najboljim i cijenom najpovoljnijim na hrvatskom tržištu roba i usluga.
 
Best Buy Award je projekt švicarske kuće ICERTIAS - International Certification Association, kojeg u hrvatskoj zastupa i provodi tvrtka Axios u partnerskoj suradnji s vodećom svjetskom konzultantskom i revizorskom kućom PWC (PricewaterhouseCoopers).

ZAGREB, 5. prosinca, 2012.

http://www.bestbuyaward.org/croatia-38py31