povratak

BAU 2023 München

Domprojekt predstavlja svoje premium sisteme gradnje na vodećem svjetskom sajmu građevinarstva.
München, 17.-22.4.2023. Paviljon B5, štand 131.

Vodeći svjetski sajam građevinarstva u Münchenu otvara svoja vrata 17.4.2023., te ćete sva najnovija dostignuća iz područja građevinarstva, arhitekture, materijala za gradnju i sustava koji se primjenjuju u gradnji moći vidjeti do 22.4.2023.

Izlagački prostor sajma prostire se na 19 hala i na površini je od 200.000 m².
Više od trećine izlagača dolazi na BAU München iz drugih zemalja. Očekuje se preko 250.000 posjetitelja, te jedna trećina stranaca.
Svake dvije godine se tržišni lideri okupljaju u Münchenu na ovoj jedinstvenoj svjetskoj izložbi. S obzirom da se 2021. godine zbog pandemije sajam nije održao, interes je izuzetno velik, svi su u iščekivanju i vjerujemo da će BAU 2023 biti spektakularniji nego ikad.
  • Za projektante: BAU omogućuje iskusiti najnovija rješenja, tehnologije i materijale u praksi. Svi vodeći proizvođači su tu i možete ostvariti direktan kontakt.
  • Za trgovce: svi trgovci se moraju upoznati s najnovijim dostignućima. BAU pruža najbolji pregled inovacija. Ovdje globalno najjači igrači predstavljaju svoje proizvode, često i na prezentacijama uživo.
  • Za investitore: ovdje imate priliku vidjeti trend kretanja građevinske industrije i i spoznati prilike koje se pružaju kad je riječ o obnovi i modernizaciji postojećih građevina.
  • Za distributere građevinskih materijala: nigdje ne možete naći toliko proizvođača materijala na jednom mjestu. Pogledajte koje proizvode, materijale i inovacije možete uvrstiti i u vašu ponudu.
Domprojekt na sajmu BAU od 2011. godine redovito predstavlja nove trendove u gradnji drvom, te kao već iskusni izlagač u Münchenu potiče i domaće tvrtke na sudjelovanje, kao i obrazovne institucije na posjet ovoj manifestaciji.

Posjetite nas od 17.4. do 22.4.2023. u Münchenu, paviljon B5, štand 131 i uvjerite se zašto je Domprojekt vodeća tvrtka za gradnju drvom u regiji. Vidimo se!