povratak

AMBIENTA Zagreb 2017

Posjetite nas na 44. međunarodnom sajmu Ambienta.
Domprojekt će svoje proizvode predstaviti u paviljonu 8A, na štandu 1b.
11. - 15.10.2017.

Domprojekt se vraća na Zagrebački Velesajam!

Na 44. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije predstavit ćemo naše proizvode i prenijeti naša iskustva u gradnji premium montažnih kuća.

Naša veza sa Zagrebačkim Velesajmom je započela još davne 1995. godine. Od te godine bili smo prisutni na svim većim sajamskim događanjima u Zagrebu i u ostatku Hrvatske. Prirodni slijed je bio izlazak i na strano tržište, gdje smo s velikim ponosom predstavljali boje naše firme, naš proizvod i stručno znanje.

Domprojekt od samih početaka karakterizira kontinuirani rast i razvoj, ulaganje u stručne kadrove i opremu, povećanje proizvodnih kapaciteta i njihovo osuvremenjivanje.

Njegovanje tradicije izlazaka na sajamske priredbe uvelike je doprinijelo sazrijevanju tržišta u Hrvatskoj i razbijanju mnogih mitova s kojima se borimo od prvog dana.
Nakon svih ovih godina postalo je puno jednostavnije razgovarati o montažnim kućama, postale su puno prihvaćenije, ali se istovremeno postavljaju sve veći zahtjevi pred nas. Spremni smo i na najviše izazove i veselimo se razvoju ove gradnje.

Posjetite zagrebačku Ambientu, kako biste vidjeli odakle je poniklo tržište montažnih kuća u Hrvatskoj, koliko se razvilo i kakvi nas novi trendovi u gradnji očekuju. Iako je sve od nas udaljeno samo dva klika mišem, sinergija koja se dobiva razgovorom s našim stručnim timom je neprocjenjiva. Vidimo se!