niskoenergetske montažne kuće

Domprojekt - Youtube channel

PRATI NAS NA:  

nekretnine

novosti

cjenik

faq

početna

Domprojekt, Petrinjska 6, Zagreb
informacije na tel: 01 / 4810 138
e-mail: info@domprojekt.hr

ENGLISH  /  HRVATSKI  /  DEUTSCH

Početna
Prati nas na:

KATALOG KUĆA

Katalog niskoenergetskih kuća

Prizemnice

Prizemnice

Niskoenergetske prizemne Domprojekt kuće su neto površine od 47m² - 169m², arhitektonski oblikovane sa jednostrešnim, dvostrešnim ili višestrešnim krovom. U svim prizemnim kućama je predviđena izvedba jednog stana, sobnosti u ovisnosti o veličini kuće. Sve kuće se vanjskim izgledom prilagođavaju lokaciji na kojoj se grade.
Kuće s potkrovljem

Kuće s potkrovljem

Niskoenergetske Domprojekt kuće - prizemnice s potkrovljem su neto površine od 119m² do 290m². Arhitektonski su oblikovane kao kuće s dvostrešnim ili višestrešnim krovom, a u kućama je predviđen jedan stan ili dva stana kao kod kuće Đanina ili kod kuće Ida, koja ima dvije stambene jedinice s zasebnim ulazima. Kuće se vanjskim izgledom prilagođavaju lokaciji na kojoj se grade.
Katne kuće

Katne kuće

Niskoenergetske katne Domprojekt kuće su neto površine od 84m² - 295m² i arhitektonski su oblikovane s kosim krovovima ili modernim ravnim krovovima. U katnim kućama je predviđena izvedba jednog stana ili dva stana kao kod kuća Mira i Ivana. Kuće se mogu projektirati na način da unutarnjim rasporedom zadovoljavaju potrebe investitora, a vanjski izgled se prilagođava odredbama prostornog plana lokacije.
Drvene kuće

Drvene kuće

Montažne drvene kuće se izvode od drvene nosive konstrukcije s ispunom od mineralne vune s parnom branom, koja se s unutarnje strane oblaže gips kartonskim pločama ili lamperijom, a s vanjske strane drvenom fasadnom oblogom. Osim ponuđenih tipskih modela drvenih kuća, kuće se mogu izvesti i u skladu s željama investitora.
Vikendice

Vikendice

Vikend kuće su neto površine od 21m² - 58m², arhitektonski oblikovane s dvostrešnim krovom, tlocrtno riješene s pristupom s terase u dnevni boravak zbog veće iskorištenosti prostora s obzirom na namjenu kuće. Vanjskim izgledom se vikend kuće prilagođavaju lokaciji na kojoj se grade.
Izložbena kuća

Izložbena kuća

Zgrade

Zgrade

Pogledajte domprojekt zgrade